sobota 28. ledna 2012

Happy and I know it!


Chilský Sea Bass s pórkem, cuketou a glazé z limet a zázvoru




Čokoládový fondant s pistáciovou zmrzlinou a višněmi



Včera jsme zase způsobili ostudu v Imperialu a přejedli se k prasknutí. Což naráží na další věc a tou je, že mám konečně objednané šaty na maturitní ples! Hodně jsem zariskovala a nechala si poslat šaty, co jsem se do nich minulý rok v Paříži totálně zbláznila! Problém byl, že se mi od té doby hýbla váha trochu dolů, takže jsem si objednala po přeměření nejmenší velikost a budu doufat, že se do nich nacpu. Hubnout kvůli nim? Ani náhodou! Stačí si vzpomenout na ten včerejší čokoládový fondant! Achh. Musíte vyzkoušet! Jestli jste čokoholici, budete ještě větší! Stačí zabořit vidličku do dortíkiu a vyteče vám božská čokoláda! Mmm. Zítra bych šla na něj zase! ...Sakra, možná jsem si měla objednat velikost dvakrát větší ;D.
Ps: kdyby jste někdo znal někoho, kdo hezky líčí a češe (hezky= žádné lokny a třpytkovaný obličej) dejte prosím vědět! 
Nemůžu se dočkat!
Už jste někdo letos byli na nějakém plese? Jaký byl?

6 komentářů:

  1. už jsem byla na třech, včetně mého maturitního, bylo to skvělý =) ať si ho taky užiješ! =) a ty šaty prosím zveřejnit! =)

    OdpovědětVymazat
  2. mnam mnam!!!uzasny
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. mňam! já byla zatím jen na jednom, na svém maturiťáku :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě že nebydlím poblíž Imperialu - byla bych 4x taková :D Ale lákavé to teda je!

    Moje rada je: načeš i namaluj se sama. Pokud nepůjdeš do nějakého fakt super drahého salonu, vždycky ti udělají něco jako drdol a lokny. Kamarádka z toho byla tak zničená, že si doma všechno odmalovala a přečesala (a že to jde těžko po těch kilech laku na vlasy!). Nejhezčí jsou přirozené vlasy (nebo nějak pěkně sepnuté) :) Aspoň tak to cítím já. A maturiťák byl super - sice z toho stužkování si nic nepamatuju, jak jsem byla nervózní, ale jinak je to zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten fondán vypadá fakt skvěle. Měla jsem ho v Imperialu a fakt jako skvělá záležitost. Jen mě trochu zklamala káva, kterou jsem si tam k němu dala. Holt tam asi pražírna zrnkové kávy Jihlava asi pořád nemá takový dosah, což je určitě škoda. Ne že by to byla špatná káva, to určitě ne. Ale jako na druhou stranu mám asi tak trochu už rozmlsaný jazýček.

    OdpovědětVymazat