neděle 11. listopadu 2012

Muzeum gastronomie

Malý tip na malý výlet v Praze.
Muzeum gastronomie je blízko obchodního centra Kotva. Záměrně vám neukážu všechny fotky, ale jen některé, abych vás nalákala, ale neukázala všechno :). 





Byli jste? Chystáte se?

7 komentářů:

  1. to vyzerá dobre :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké:) www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Byla jsem, ale čekala jsem víc. Spodní patro super, ale nahoře ta takzvaná kuchyně budoucnosti mě trochu otrávila. Já chápu, že potřebují sponzoring, ale tohle mi přišlo hodně... obzvláště když paní majitelka strávila popisem kuchyně snad 15 minut. Ale globálně vzato je to nesmírně milá paní, s vášní, nadšením a do přípravy expozice z toho elánu spoustu vložila, společně s manželem. Jak se to líbilo tobě? :)
    Zdraví Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych se přiznala, čekala jsem také víc. A přesně jak říkáš, druhé patro mi přišlo dost ochuzené. Čekala jsem víc o světových kuchařích a víc o současnosti, ale tím jsem neměla na mysli zrovna kuchyň, která se mi sice líbila, ale trochu mě otrávila její dloouhá reklamní přednáška. Hlavně proto, že tyto věci znám a přišlo mi dost zbytečné platit vstup do muzea gastronomie, abych si prohlédla, co znám. Na druhou stranu tam s námi byla starší paní, která byla naprosto nadšená, asi nejvíce z této kuchyně. Jinak mě nejvíc zaujala právě hospoda a bar, kde se vyráběl z vína koňak. :)

      Vymazat
    2. S těmi světovými kuchaři jsme na tom stejně. Tohle jsem tam tak nějak s jistotou čekala, že tam bude zmínka o skvělých českých a světových kuchařích a že to neskončí Rettigovou. Příště chci zkusit Muzeum čokolády, tak uvidíme :)
      Pěkný zbytek neděle přeju :)

      Vymazat
    3. Jo! Do muzea čokolády se taky chystám už předlouho!:)

      Vymazat
  4. Jestli odmaturuju, tak si to dám jako odměnu :)

    OdpovědětVymazat