sobota 27. dubna 2013

London random*


Minulý týden jsem strávila v Londýně, bylo to naprosto super, skvělé, úžasné!
V Londýně jsme s Markem strávili 5 krásných dní. Kvůli předpokládanému počasí jsem si koupila nové holinky, paradoxně pršelo jen jednou a to jsem prospala. Jinak jsme měli slunečné počasí po celou dobu!
Londýn je zvláštní, každý ho zná jinak. Když jsem ''postla'' své fotky na facebook, ozvala se kamarádka, že jsem byla v úplně jiném Londýně, než ona. Možná to bylo počasím, možná tím, že jsme tam nešetřili na jídle, možná tím, že Londýn je prostě pro každého jiný, těžko říct.
Dneska vám přináším jen pár různých fotek z Londýna, příště bych vám ráda napsala přímo něco o jídle, jak to tam funguje, kde jsme byli a co jsme ochutnali. 










Hned bych jela zpátky!
Jaký Londýn znáte vy?

10 komentářů:

  1. Londýn je nádherný, byla jsem tam sice jenom jednou, ale hend bych se tam vrátila :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahhh, já chci bydlet v tom cihlovým domě z druhý fotky! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, žádné fotky dobrot z restaurací? prooooč? :(( :D Londýn, který jsem navštívila já je takový šedý, upršený a strašně hektický :( pomalu vůbec jsem si to neužila, takže doufám, že se tam určitě podívám znovu a bude na vše víc než jeden den, to se prostě nedá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Restauracím chci věnovat zvláštní článek, zatím jsem zpracovala fotky, ale zjišťuji, že to budu muset asi ještě víc rozdělit, protože je toho hrozně moc! ;) Jé, no my měli as fakt štěstí, hlavně na to počasí!:)

      Vymazat
  4. máš tady krásný fotky i zajímavý články = máš o čtenářku víc :))

    OdpovědětVymazat