čtvrtek 11. dubna 2013

Pozvánka na Food session/vzpomínky na dovolenou*

Zdravím všechny!
Dnes pro vás mám pozvánku na naši další akci food session, tentokrát s tématem vzpomínky na dovolenou!
Fotky z minulé sešlosti jste mohli vidět tady.
Všechny informace si můžete přečíst na facebookové pozvánce! Budu moc ráda, když uvidím nějakého milovníka jídla a přivede si i své přátelé. Akce se koná v sobotu 29.4 v mé oblíbené kavárně Monolok na Vinohradech.
Tak snad se uvidíme!:)


5 komentářů:

  1. Teda zní to naprosto skvěle a Monolok jsem si taky oblíbila, jen nevím, jak to stíhat časově :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, teprve včera jsem objevila Tvůj blog a jsem z něj unešená :-). Jsem ráda, že nejsem jediný blázen (pardon :-D) do vaření, pečení a jedení ;-). Pročítám Tvé příspěvky, jak si pekla mezi učením na maturitu, a uplně si vybavuju sebe (odreagovávala jsem se uplně stejně - a mimochodem také před rokem :-)). Takže toho máme vážně hodně společného a o to víc mě to tady tak baví :-). Někdy bych se ráda zúčastnila tvých akcí Food session - je to možné, nebo to organizuješ jen pro své známé a "VIP hosty" :-)? Přeju Ti mnoho zdaru v osobním životě, ve škole, v kuchyni...a všude, kde se vyskytneš ;-)...a ať máš stále tak skvělé nápady na dobrůtky. S pozdravem Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář:) Určitě budu moc ráda, když příjdeš na Food session a poznáme se!:) Čím více milovníků jídla, tím lépe:) Tak doufám, že to vyjde a budu se těšit. Měj se krásně, H.

      Vymazat