neděle 15. dubna 2012

Smoothie with yogurt and frozen fruit

Jogurtové smoothie s jogurtem a ovocem je úžasně osvěžující svačina.
Ovoce můžeš přidat podle chuti nebo toho, co je zrovna v sezoně. 
Já zvolila borůvky,banán a pár jahod. :)
Recept na mé smoothie pro 2 osoby:
Rozlámej větší banán na kousky, dej do mixéru. Přidej alespoň 300g kvalitního bílého jogurtu ( já použila selský jogurt z plnotučného mléka z farmy Radonice pana Němce info níž). Dále 100 ml plnotučného mléka (zase jsem použila to Radonické). Přidej ještě 1 lžičku javorového sirupu a asi 300 g borůvek a pár jahod (použila jsem rozmražené).Pak vše rozmixuj do této super barvy. Podávej ještě zakápnuté jogurtem a kapkou sirupu.:)

Něco o mlékárně v Radonicích. Jejich auto nám jezdí do ulice a vždycky poznám, že je tady buď podle hlasitého bučení nebo podle jejich webových stránek. Je dost možné, že jezdí i k Vám! Takže se koukněte na stránky a zjistěte kdy zavítají do Vašeho města. Jejich mléčné výrobky jsou totiž nejlepší! Jejich mléko je opravdu poctivé a lepší jsem nikdy nepila. Oproti tomu to z obchodu chutná jako ochucená voda! Dále mají skvělé jogurty,tvaroh,sýry,radoňáčka ( chutnější varianta pribiňáčka). No paráda! 
Určitě to zkuste! http://www.mlekozfarmy.cz/ ( Stačí se podívat na sekci rozvozové trasy:))
Dobrou chuť!

7 komentářů:

  1. mňam!! nemám doma ani jednu surovinu :D jinak bych to běžela udělat!:)

    OdpovědětVymazat
  2. omnom!
    musím pokoupit a hned vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hahaaa !!! Mléko z framy nám jezdí po sídlišti a je to největší hit !! :) Zbožnuju jejich radonáčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joj mňam!Radoňáčky jsou super skvělý! Jiné mléko už nemůžu pít!;D

      Vymazat
  4. Musím ti říct, že mě moc inspiruješ ve vaření i v různých jiných věcech. Tvůj blog mám moc ráda, a vždy se těším na nový článek :-))

    Díky za nový tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Mám teď před maturitou takže spíš než blogování bohužel vede učení. Vlastně ani není o čem psát, články jako '' dneska jsem se naučila, co to je agregát'' by asi nebyly moc zábavné ;D. Po maturitě budou zase i nějaké články z cest:)

      Vymazat
  5. jéé, to je uplně super! :-) vyzkouším!

    http://cerisefees.blogspot.cz/ - zrovna jsem přidala na blog receptík na domácí čokoládový perník, přijď se taky naispirovat! :)

    OdpovědětVymazat